Πρόγραμμα Rewards + PLUS CARD

 

Το πρόγραμμα REWARDS +PLUS CARD, επιβραβεύει τις αγορές σας από τα Φαρμακεία του Δικτύου Pharma PLUS, μέσα από ένα σύστημα συλλογής πόντων, προσφέροντας σας πολλαπλά προνόμια εντός και εκτός του Φαρμακείου.
Με την κάρτα πιστότητας +PLUS CARD συλλέγετε πόντους και απολαμβάνετε εξατομικευμένα προνόμια, όπως ενημέρωση, πρόληψη, προσφορές, εκπτώσεις και δώρα μόνο για εσάς! Με κάθε 1€ συλλέγετε 5 πόντους. Για κάθε 800 πόντους μπορείτε να εξαργυρώσετε 10€, για κάθε 1500 πόντους μπορείτε να εξαργυρώσετε 20€.

Προνόμια εκτός του Φαρμακείου

"Συμμαχία για την Υγεια"

Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου Affidea και της Pharma PLUS. Οι κάτοχοι της κάρτας +PLUS CARD απολαμβάνουν ειδικές μειωμένες τιμές σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα Affidea.

 

Για πρώτη φορά στο χώρο του φαρμακείου και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, η Pharma PLUS και η Affidea συνεργάζονται, με στόχο την από κοινού προσφορά υπηρεσιών για την ανάδειξη της επιμελούς παρακολούθησης της υγείας. Η Pharma PLUS ανοίγει την πόρτα στην πρόληψη συνδυάζοντας το σημείο φροντίδας με το σημείο διάγνωσης, προσφέροντας προνομιακά προγράμματα ιατρικών εξετάσεων στους κατόχους της κάρτας πιστότητας +PLUS CARD. Η πρωτοποριακή αυτή συνεργασία αναδεικνύει τα πολλαπλά οφέλη της +PLUS CARD, επεκτείνοντας τα προνόμια που απολαμβάνει ο πελάτης του Δικτύου και εκτός του φαρμακείου.

 

Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea έχουν πανελλαδική γεωγραφική κάλυψη, όπως και το Δίκτυο φαρμακείων Pharma PLUS, και κατέχουν ηγετική θέση στις απεικονιστικές εξετάσεις, γεγονός που προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στην ιδιαίτερα σημαντική αυτή συμμαχία. Με κοινό στόχο την ενημέρωση για τα οφέλη της έγκυρης πρόληψης σε θέματα υγείας, η Pharma PLUS και ο Όμιλος Affidea συμβάλλουν καθοριστικά στην έγκαιρη διάγνωση και βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Με τον τρόπο αυτό, η Pharma PLUS ανοίγει την πόρτα στην πρόληψη συνδυάζοντας το σημείο διάγνωσης.

 

*Διάρκεια έως 09/24