Όραμα

 

Η Pharma PLUS, το πλέον ισχυρό Πανελλαδικό Δίκτυο Φαρμακείων που οδηγεί τις εξελίξεις εδώ και δύο δεκαετίες, συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στον χώρο του Φαρμακείου.

 

Στόχος της αποτελεί η εξέλιξη του φαρμακείου και η σύνδεση της Pharma PLUS με μια μοντέρνα αντίληψη για το ελληνικό φαρμακείο. Για τον σκοπό αυτό, προτεραιότητα είναι η στενή συνεργασία με τους φαρμακοποιούς και η ανάδειξη της επιστημονικής του ταυτότητας, καθιστώντας τον έναν ουσιαστικό σύμβουλο υγείας.

 

Βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα τους, βοηθώντας στην αντιμετώπιση του αυξανόμενου ανταγωνισμού από εναλλακτικά δίκτυα διανομής παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων και διευκολύνοντας την εκπλήρωση του ρόλου τους ως επιστημονικοί σύμβουλοι υγείας.

 

Πιστεύουμε ότι το ελληνικό φαρμακείο έχει ακόμα πολλά περιθώρια ανάπτυξης και με την κατάλληλη υποδομή και οργάνωση είναι σε θέση να απαντήσει στις προκλήσεις των καιρών αλλά και να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του απαιτητικού σύγχρονου καταναλωτή. Όραμά μας ο χώρος του φαρμακείου να εξελιχθεί σε ένα σημείο φροντίδας κι αγάπης για την υγεία κι ομορφιά του σύγχρονου ανθρώπου, ξεφεύγοντας από τα στερεότυπα ενός στείρου χώρου πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Ο σύγχρονος φαρμακοποιός έχει έναν απαιτητικό τριπλό ρόλο, του επιστήμονα υγείας, του επιχειρηματία και του manager. Έχοντας στο επίκεντρο της δραστηριότητάς του τον ανθρώπινο παράγοντα, στέκεται πάντα με αίσθημα ευθύνης δίπλα στους πελάτες που ζητούν την επιστημονική συμβουλή και αρωγή του.

Αξίες

 

Η Pharma PLUS συμπορεύεται με τα φαρμακεία μέλη του Δικτύου, σε μια σχέση ανταποδοτικότητας και συνεχούς συνεργασίας, έχοντας ως κοινό σκοπό την προαγωγή της Υγείας.

 

Η ανάπτυξη της Pharma PLUS βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες:

 

  • Προσήλωση στην Υγεία
  • Αξιοποίηση της τεχνολογίας
  • Δημιουργία σύγχρονης καταναλωτικής εμπειρίας
  • Δυναμική ανάπτυξη του Δικτύου

 

Πιστεύουμε στο ελληνικό φαρμακείο και εργαζόμαστε γι’αυτό.
Πιστεύουμε στον κυρίαρχο ρόλο του φαρμακοποιού και συνεργαζόμαστε μαζί του.
Πιστεύουμε στην «Καινοτομία στην Υγεία» κι επενδύουμε σ’ αυτήν.