ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2102316737
Διεύθυνση: Φιλαδελφείας 237-239, Αχαρναί Αττικής
Ωράριο Καταστήματος:
Δευτέρα -Παρασκευή 08:00-21:00
Σάββατο 08:00-15:00

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Αλλάζουμε το χώρο μας, εμπλουτίζοντας τα ράφια μας με περισσότερες επιλογές σε φυσικά προϊόντα και εξειδικευμένα είδη διατροφής. Διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας σε τομείς, όπως η συμβουλευτική σε θέματα υγείας, ευεξίας, διατροφής, εναλλακτικής θεραπείας, καθώς και αισθητικής. 

 

Στον νέο μας ανανεωμένο χώρο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων για την οδοντιατρική φροντίδα τόσο τη δική σας, όσο και των παιδιών σας. Έχουμε φροντίσει στο φαρμακείο μας να βρίσκετε προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών σας και του σώματός σας, αλλά και σκευάσματα ειδικής διατροφής, έτσι ώστε, με την επίσκεψή σας στο χώρο μας, να καλύπτετε ένα μεγάλο μέρος από τις προϊοντικές σας ανάγκες προσωπικής φροντίδας. 

 

Μερικές από τις μεγαλύτερες φαρμακοκαλλυντικές εταιρείες, όπως VICHY, FREZYDERM, NUXE, APIVITA, σας περιμένουν στα ράφια μας, ώστε να γνωρίσετε τα προϊόντα τους και, με τη σωστή καθοδήγηση από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να επιλέξετε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς. 

 

Σας περιμένουμε στο Pharmacycarelab, να ακούσουμε προσεκτικά την κάθε σας ανάγκη και να βρούμε την καλύτερη και πιο προσωποποιημένη ασφαλή λύση. 

 

Στόχος μας είναι η εξυπηρέτησή σας.

Βρείτε μας στο χάρτη