ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2351 026 738
Διεύθυνση: Π. Τσαλδάρη 7, Κατερίνη
Ωράριο Καταστήματος:
Δευτ-Παρ: 09:00 - 14:00 / Τρ-Πεμ-Παρ: 18:00 - 21:00 / Σάββατο: 10:00 - 14:00

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το Φαρμακείο Μαρινόπουλος ιδρύθηκε το 1980 από τον Σεραφείμ Μαρινόπουλο, στο κέντρο της Κατερίνης. Έκτοτε μετρά 43 συναπτά έτη συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς, με γνώμονα πάντοτε την σωστή εξυπηρέτηση και την επιστημονική καθοδήγηση του κοινού. Ανταποκρινόμενο στο λειτούργημα του φαρμακοποιού, προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει πολύτιμες συμβουλές σε όλους καθώς επίσης αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για κάθε ανάγκη.

 

Η παράδοση αυτή μεταλαμπαδεύτηκε από τον πατέρα στους υιούς Δημήτρη και Γρηγόρη, οι οποίοι έχουν λάβει πλέον τα ηνία του φαρμακείου.

 

Το 2016 το φαρμακείο μεταφέρθηκε σε νέο, ανανεωμένο, ευχάριστο και άκρως λειτουργικό χώρο. Επίσης, έγινε μια μεγάλη προσπάθεια και επένδυση σε νέες κατηγορίες προϊόντων με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και την πλήρη κάλυψη κάθε ανάγκης.

 

Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης γεννήθηκε η ιδέα του ηλεκτρονικού καταστήματος Pharmarin.gr, το οποίο αποτελεί την διαδικτυακή παρουσία του φυσικού καταστήματος. Στόχος του είναι να δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να ενημερώνεται ακόμη πιο άμεσα για προϊόντα και προσφορές από την άνεση του προσωπικού του χώρου και να κάνει τις αγορές του εύκολα, μέσα από ένα εύχρηστο, ευχάριστο και κυρίως ασφαλές περιβάλλον.

 

Με τη μοναδική κάρτα πιστότητας + Rewards PLUS Card μπορείτε να λαμβάνετε μοναδικά προνόμια σε ειδικές προσφορές και πόντους εξαργύρωσης μόλις συλλέξετε 800 ή 1.500 πόντους.

 

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά και να ανακαλύψετε την τεράστια ποικιλία από επώνυμες εταιρείες σε προϊόντα Ομορφιάς και Περιποίησης, Βιταμίνες, Συμπληρώματα Διατροφής, Βρεφικά προϊόντα καθώς και προϊόντα Φαρμακείου!

Είμαστε πάντα δίπλα σας για να ακούσουμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας,  ανταποκρινόμενοι στο λειτούργημα του Φαρμακοποιού και για να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη.

Περισσότερες πληροφορίες: https://pharmarin.gr/

Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/farmakeiomarinopoulos/

Instagram: https://www.instagram.com/pharmarin.gr/

 

Βρείτε μας στο χάρτη