ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2106410290, 2106465733
Διεύθυνση: Δημητσάνας 16, Πλησίον Μετρό Αμπελοκήπων
Ωράριο Καταστήματος:
Δευτέρα – Παρασκευή 8:00πμ με 9:00μμ
Σάββατο 8:00πμ με 8:00μμ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η Φαρμακοποιός Νικολέττα-Κλαίρη Μιχαλάκου ιδρύει το 1983, επί της οδού Δημητσάνας 16 (απέναντι από το Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»), ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα Φαρμακεία των Αθηνών. 

 

Το 2015 ανακαινίζουμε και ιδρύουμε το νέο μας φαρμακείο επί της οδού Πανόρμου 21, που λειτουργούσε από το 1980  

 

Με γνώμονα τη φροντίδα και τη σωστή εξυπηρέτηση και επιδιώκοντας συνεχώς την εξέλιξη, το φαρμακείο μας ανταποκρίνεται επιτυχώς, τις τελευταίες δεκαετίες, στις ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης εποχής και επιθυμώντας να διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας, ώστε να εξυπηρετούμε απρόσκοπτα τους πελάτες μας πανελλαδικά και όχι μόνο, το 2013 δημιουργήσαμε το Pharm16.gr, το οποίο πολύ σύντομα έγινε ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά φαρμακεία της χώρας, παραμένοντας σταθερά πρώτο στην προτίμηση του κόσμου!  

 

Όραμά μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, μέσα από ένα σύγχρονο και εύχρηστο διαδραστικό περιβάλλον, η περιήγηση στο οποίο θα αποτελεί μία ιδιαιτέρως ευχάριστη εμπειρία για τους πελάτες μας! Στόχος μας δεν είναι μόνο η τυπική εξυπηρέτηση των παραγγελιών σας αλλά η δημιουργία μίας ουσιαστικής σχέσης που θα χαρακτηρίζεται από εχεμύθεια και εμπιστοσύνη. Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας στη φαρέτρα μας τα όπλα της εμπειρίας και της εξειδίκευσης παρέχουμε καθημερινά στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται εξατομικευμένες συμβουλές και υπηρεσίες. Αναγνωρίζουμε ότι η θέση που έχουμε κερδίσει στην καρδιά των πελατών μας, απαιτεί συνεχή βελτίωση, εξέλιξη και επαγρύπνηση. Στην αδιάκοπη αυτή μας προσπάθεια σας θέλουμε δίπλα μας, ώστε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι  

 

  • Στο φαρμακείο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας θα βρείτε περισσότερα από 21.000 προϊόντα υγείας και ομορφιάς στις καλύτερες τιμές της αγοράς
  • Θα βρείτε και εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας ασθενών με καρκίνο, παρέχοντάς σας τις απαιτούμενες συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση αν το επιθυμείτε.
  • Τόσο το φυσικό όσο και το ηλεκτρονικό κατάστημα στελεχώνονται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, διαθέσιμο πάντα να σας εξυπηρετήσει.
  • Πέραν της προσωπικής επαφής , σας παρέχουμε τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου, email, live chat και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Εξυπηρετούμε άμεσα τις παραγγελίες σας, δίνοντας έμφαση στην μετά την πώληση υποστήριξη, θέτοντας ως στόχο τη μέγιστη ικανοποίησή σας.

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://pharm16.gr/  

Ακολουθήστε μας στα Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/pharm16.gr/ 

Instagram: https://www.instagram.com/pharm16.gr_/ 

Βρείτε μας στο χάρτη