ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2299088275/ 2299073631
Διεύθυνση: Διασταύρωση Αυλάκι Πόρτο Ράφτη
Ωράριο Καταστήματος:
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:00-21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 8:00-20:00

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το φαρμακείο Σιαμπή ιδρύθηκε το 1985 και έκτοτε αποτελεί σημείο εξυπηρέτησης και φροντίδας στον κεντρικό εμπορικό δρόμο στο Πόρτο-Ράφτη προς την περιοχή του Αυλακίου. 

 

Σήμερα διοικείται από τη δεύτερη γενιά φαρμακοποιών ακολουθώντας τις ίδιες αξίες και με διάθεση συνεχούς εξέλιξης και βελτίωσης των γνώσεων, των παροχών και των υπηρεσιών μας.

 

Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε την εμπειρία και τις εξειδικευμένες μας γνώσεις προς όφελος των πελατών μας και να συμβάλλουμε στο στόχο τους για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, προσφέροντας συμβουλές και εξειδικευμένα προϊόντα για υγεία, ευεξία και ομορφιά.

 

Η ομάδα του φαρμακείου μας θα σας κατευθύνει υπεύθυνα και αποτελεσματικά για την  κάλυψη κάθε εξατομικευμένης σας ανάγκης.

 

Στο φαρμακείο μας φροντίζουμε πάντα για την πληρότητα των φαρμακευτικών σκευασμάτων για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

 

Με τη μοναδική κάρτα πιστότητας + Rewards PLUS CARD μπορείτε να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια σε ειδικές προσφορές και πόντους εξαργύρωσης ,διαλέγοντας από μία τεράστια ποικιλία παραφαρμάκων, προϊόντων καλλυντικής περιποίησης, φυτικών σκευασμάτων ,συμπληρωμάτων διατροφής,, ορθοπεδικών ειδών, προιόντων βρεφικής περιποίησης , ομοιοπαθητικών, υποδημάτων κλπ σε έναν υπέροχα ανακαινισμένο χώρο. 

Σας περιμένουμε ! 

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://farmakeio-siampi-evaggelia.business.site/ 

Ακολουθήστε μας στα Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/farmakeiosiampi/?locale=el_GR 

Instagram: https://www.instagram.com/farmakeio_siampi/?hl=el 

Βρείτε μας στο χάρτη