ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 24610 28818
Διεύθυνση: Παύλου Χαρίση 50, Κοζάνη

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Στην Κοζάνη, στην οδό Παύλου Χαρίση 50, το φαρμακείο μας λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.  

 

Διαθέτουμε κάρτα πιστότητας +Rewars PLUS CARD στην οποία ισχύει για κάθε 1 ευρώ 5 πόντοι, στους 800 πόντους εξαργυρώνετε 10 ευρώ και αντίστοιχα στους 1500 πόντους, εξαργυρώνετε 20 ευρώ σε καλλυντικό ή παραφάρμακο. 

 

Διαθέτουμε ευρεία γκάμα σε φάρμακα, καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής για παιδιά και ενήλικες καθώς επίσης και πολλά άλλα προϊόντα υγείας και ευεξίας σε πολύ καλές τιμές!  

 

Ο φαρμακοποιός Παναγιώτης Ρέββας, είναι εξειδικευμένος σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής, στα βάμματα στην φυτοθεραπεία και γεμμοθεραπεία.  

 

Η φαρμακοποιός Αντιγόνη Ρέββα είναι πτυχιούχος της Ελληνικής εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και το φαρμακείο διαθέτει ομοιοπαθητικά φάρμακα και σκευάσματα κατάλληλα για ομοιοπαθητική.  

 

Το φαρμακείο μας διαθέτει και δερμοαναλυτή όπου η εξειδικευμένη αισθητικός του φαρμακείου μας αναλύει δωρεάν το πρόσωπο και προτείνει προϊόντα βάση των αποτελεσμάτων της επιδερμίδας σας!  

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media:

Facebook: Αντιγόνη Ρέββα

Βρείτε μας στο χάρτη