Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τον χώρο της Υγείας, παθιάζονται με την εξέλιξη και δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Αποτελώντας μέρος μιας φαρμακευτικής εταιρείας που στόχο έχει οι άνθρωποι να ζουν καλύτερα και περισσότερο, σκεφτόμαστε πρωτοποριακά και δημιουργούμε καινοτόμες ιδέες και υπηρεσίες. Η ομάδα μας μεγαλώνει και αναπτύσσεται. Αν νοιώθεις τον ίδιο ενθουσιασμό κι ενέργεια και θέλεις οι ιδέες σου να γίνονται πραγματικότητα, μη διστάσεις λεπτό και επικοινώνησε μαζί μας.

Φίλτρα:

Θέσεις εργασίας σε συνεργαζόμενα φαρμακεία

Αναζητούμε Αισθητικό εκ μέρους Φαρμακείου στον Άλιμο. Τυχόν προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί. Καταθέστε το βιογραφικό σας συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση.

Αναζητούμε Βοηθό Φαρμακοποιού εκ μέρους Φαρμακείου στον Άλιμο. Τυχόν προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί. Καταθέστε το βιογραφικό σας συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση.

Αναζητούμε Φαρμακοποιό εκ μέρους Φαρμακείου στον Άλιμο. Τυχόν προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί. Καταθέστε το βιογραφικό σας συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση.

Αναζητούμε Βοηθό Φαρμακοποιού εκ μέρους Φαρμακείου στην Θεσσαλονίκη. Θα εκτιμηθεί η εμπειρία στην πώληση φαρμάκου και παραφαρμάκου. Καταθέστε το βιογραφικό σας συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση.

Αναζητούμε Βοηθό Φαρμακοποιού εκ μέρους Φαρμακείου στο κέντρο της Αθήνας.

Θα εκτιμηθεί η εμπειρία στην πώληση φαρμάκου και παραφαρμάκου.

Καταθέστε το βιογραφικό σας συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση.

Αναζητούμε αισθητικό εκ μέρους Φαρμακείου στο κέντρο της Αθήνας.

Θα εκτιμηθεί η εμπειρία στην πώληση φαρμάκου και παραφαρμάκου.

Καταθέστε το βιογραφικό σας συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση.


ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΟΦΦΑ ΕΛΕΝΗ

Τηλέφωνο: 210 9922720
Διεύθυνση: Λ. Ιωνίας 171, Άλιμος, 17456
E-mail: [email protected]

Αποστολή Βιογραφικού

 

  • Max. file size: 64 MB.