ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2310542636
Διεύθυνση: Δωδεκανήσου 9, Θεσσαλονίκη 546 26
Ωράριο Καταστήματος:
Δευτέρα–Παρασκευή: 08:00-21:00
Σάββατο: 09:30-15:30

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το φαρμακείο Γεωργόπουλος (Georgopoulos Pharmacy) βρίσκεται επί της οδού Δωδεκανήσου 9 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απέναντι από το αστυνομικό τμήμα πλατείας Δημοκρατίας και ιδρύθηκε το 1989. 

 

Στον πλήρης ανακαινισμένο, υψηλής αισθητικής χώρο μας, προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες φαρμακευτικής φροντίδας, διενέργεια εποχιακού εμβολιασμού και αντιτετανικού ορού,COVID-19 rapid test και άλλα. 

 

Βρισκόμαστε καθημερινά κοντά σας με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 21:00 και Σάββατο 09:30- 15:30. Η ομάδα μας αποτελείται από τρεις φαρμακοποιούς, δύο βοηθούς φαρμακοποιού και μία αισθητικό και είναι πάντα δίπλα σας με διάθεση χαμόγελο και υπευθυνότητα. 

 

Επιπλέον, στον χώρο μας θα βρείτε τις μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και παραφαρμακευτικών ειδών. Διαθέτουμε επίσης ομοιοπαθητικά φάρμακα και προϊόντα ομοιοπαθητικής. Η καρδιά του φαρμακείου μας χτυπά στο σύγχρονο γαληνικό εργαστήριό μας, όπου είμαστε εξοπλισμένοι με θαλάμο κάθετης νηματικής ροής που επιτρέπει την παραγωγή αποστειρωμένων γαληνικών σκευασμάτων. 

 

Τέλος, το φαρμακείο μας είναι μέλος του δικτυού φαρμακείων PharmaPlus που πρωτοπορεί προσφέροντας την κάρτα προνομίων PlusCard, πανελλήνιας χρήσης, με την οποία επωφελείστε μεγάλες προσφορές, εκπτώσεις σε όλα τα μεγάλα brands. 

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://georgopoulos-pharmacy.business.site/

Ακολουθήστε μας στα Social Media:

Facebook:  https://www.facebook.com/Georgopoulos.Pharmacy
Instagram:  https://www.instagram.com/georgopoulos.pharmacy/ 

Βρείτε μας στο χάρτη