ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2105985845
Διεύθυνση: Στρ. Καραϊσκάκη 84, Χαϊδάρι
Ωράριο Καταστήματος:
Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00-21.00
Σάββατο 8.00-20.00

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Στη καρδιά του Δήμου Χαϊδαρίου, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρία στεγάζεται το Φαρμακείο Κώνστα-Μανίκαρος.Με γνήσιο ενδιαφέρον και ευθύνη προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους συνανθρώπους μας που αναζητούν λύση στις ανάγκες τους. Είμαστε δίπλα τους να τους υποστηρίξουμε με προθυμία με την ομάδα-οικογένειά μας, που αποτελείται απόφαρμακοποιούς, βοηθούς, αισθητικούς, διατροφολόγους με ειδικές και εξατομικευμένες συμβουλές. 

 

Στο χώρο μας θα βρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων: φάρμακα- συμπληρώματα διατροφής- καλλυντικά- ορθοπαιδικά- κτηνιατρικά σκευάσματα για τους μικρούς μας φίλους – βρεφικά καθώς και ομοιοπαθητικά και φυτοθεραπευτικά. 

 

Επίσης στο Φαρμακείο μας διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο, σύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών εργαστήριο, όπουπαρασκευάζονται γαληνικά φάρμακα και καλλυντικά. 

 

Το Φαρμακείο μας σήμερα είναι μέλος του δικτύου Pharma PLUS και αυτό δίνει τη δυνατότητα με τη χρήση της κάρτας πιστότητας + Rewards PLUS CARD που εκδίδουμε να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια σε ειδικές προσφορές και πόντους εξαργύρωσης μόλις συλλέξετε 800 ή 1.500 πόντους!

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media:

Facebook: Φαρμακείο Κώνστα Ε.-ΜανικαροςΙ. 

Instagram: konsta_manikaros_pharmacy 

 

Βρείτε μας στο χάρτη