ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 22990 47033
Διεύθυνση: Χρ. Ράπτη 43, Καλύβια, 19010
Ωράριο Καταστήματος:
ΔΕΥΤ-ΠΑΡ 8:00 π.μ.-14:00μ.μ. &
17:00μ.μ. 21:00μμ. 
ΣΑΒΒΑΤΟ 8:00 π.μ.-14:30μ.μ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το Φαρμακείο μας λειτουργεί από το 1977 στα καλύβια και η αποστολή μας ειναι να σας υποδεχόμαστε καθημερινά με χαμόγελο και να φροντίζουμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Στο Φαρμακείο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων που ικανοποιούν τις επιθυμίες και τις ανάγκες όλων σας. Επιπλέον, το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας συμβουλεύσει προτείνοντας τα κατάλληλα προϊόντα υγείας, ομορφιάς κι ευεξίας και παράλληλα να ενσκήψει στο τυχόν πρόβλημα που σας απασχολεί, προτείνοντας τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης.

 

Σε συνεργασία με το Δίκτυο φαρμακείων Pharma PLUS, σας παρέχουμε την μοναδική κάρτα πιστότητας και επιβράβευσης, την + Rewards PLUS CARD, με την οποία απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια με τις αγορές σας, όπως ειδικές προσφορές και εκπτώσεις καθώς επίσης και πόντους εξαργύρωσης.

Στόχος μας να ειναι να είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε τόσο στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων όσο και να σας προσφέρουμε τις συμβουλές μας σε θέματα υγείας και ευεξίας παρέχοντας την εξυπηρέτηση που αξίζετε.

 

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στον χώρο μας και να σας φροντίσουμε.

Βρείτε μας στο χάρτη