ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2810344753, 2810221255
Διεύθυνση: Έβανς 45, 71201, Πλατεία Κορνάρου, Ηράκλειο Κρήτης
Ωράριο Καταστήματος:
Δευτέρα-Παρασκευή 8:30-21:00
Σάββατο 9:00-15:30

ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ 1971-2021

Το Φαρμακείο Λιοδάκη ιδρύθηκε το 1971 και έχει συμπληρώσει 50 χρόνια λειτουργίας, προσφέροντας φαρμακευτική φροντίδα, συμβουλευτικές υπηρεσίες και προϊόντα υγείας και ομορφιάς μέσω του φαρμακείου που βρίσκεται στην Πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο, στην οδό Έβανς 45. 

 

Στα 50 χρόνια πορείας του το Φαρμακείο Λιοδάκη  αγαπήθηκε από το κοινό της πόλης, απέκτησε φήμη και αξιοπιστία και το 2010 πέρασε από τα χέρια του ιδρυτή Γ.Λιοδάκη στην κόρη του Σταυρωτή, οπότε και μετονομάζεται σε «Φαρμακείο Στ. Λιοδάκη ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.». 

 

Στα τέλη του 2011 βγαίνει και «εκτός των τειχών» του Ηρακλείου, εισερχόμενο δυναμικά στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, με την ίδρυση του Online φαρμακείου BestPharmacy.gr. 

 

Σήμερα το κατάστημα της οδού Έβανς παραμένει δημοφιλές και αγαπητό στους Ηρακλειώτες, ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει κατακτήσει μια θέση ανάμεσα στα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά φαρμακεία της Ελλάδας, με πωλήσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και σταθερές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της προσωπικής περιποίησης, της φροντίδας και της ομορφιάς! 

 

Το όραμά μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα υγείας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών μας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, προσφέροντάς τους παράλληλα υπεύθυνες συμβουλές και μια ευχάριστη εμπειρία αγορών. 

 

Μέλος Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου. 

Έτος Ίδρυσης: 1971 

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://bestpharmacy.gr  

Ακολουθήστε μας στα Social Media:

Facebook: Bestpharmacy.gr 

Instagram: bestpharmacygr 

Βρείτε μας στο χάρτη