ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2105911586
Διεύθυνση: Δημαρχείου 14, Αιγάλεω 12242
Ωράριο Καταστήματος:
Δευτέρα έως Παρασκευή 8πμ -9μμ
Σάββατο 8πμ – 8μμ
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Από το 1987, το Φαρμακείο μας λειτουργεί στην καρδιά του Αιγάλεω, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία, στην Πλατεία Εσταυρωμένου, δίπλα στον σταθμό μετρό Αιγάλεω. Καθημερινά σας υποδεχόμαστε με χαμόγελο και φροντίζουμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. 

 

Ταυτόχρονα, τα τελευταία δέκα χρόνια λειτουργούμε Φαρμακείο και στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST, στο Αιγάλεω. Καθημερινά παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας σε θέματα υγείας, ευεξίας και ομορφιάς. 

 

Στa Φαρμακεία μας θα ανακαλύψετε πολύ μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων που ικανοποιούν τις επιθυμίες και τις ανάγκες όλων των επισκεπτών μας. Επιπλέον, το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας, να σας προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα υγείας, ομορφιάς κι ευεξίας, να παράσχει τις πολύτιμες συμβουλές του αλλά και να ενσκήψει στο πρόβλημα που σας απασχολεί προτείνοντας τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης.  

 

Σε συνεργασία με το Δίκτυο φαρμακείων Pharma PLUS, σας παρέχουμε την μοναδική κάρτα πιστότητας και επιβράβευσης, την + Rewards PLUS CARD. Με αυτή την κάρτα, απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια με τις αγορές σας, όπως ειδικές προσφορές και εκπτώσεις καθώς επίσης και πόντους εξαργύρωσης.  

 

Θέτουμε υψηλούς στόχους και είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε τόσο στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων όσο και να σας προσφέρουμε τις συμβουλές μας σε θέματα υγείας και ευεξίας παρέχοντας την εξυπηρέτηση που αξίζετε.  

 

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στον χώρο μας όπου θα ανακαλύψετε μια ευρεία γκάμα φαρμάκων, δερμοκαλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής για παιδιά και ενήλικες, βρεφικών και παιδικών τροφών, προϊόντων για την νέα μητέρα, ορθοπεδικών προϊόντων και πολλών άλλων προϊόντων. Επισκεφθείτε μας και ανακαλύψτε έναν υπέροχο κόσμο φροντίδας, ευεξίας και ομορφιάς. 

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media:

Facebook: Φαρμακείο Χαϊμαλάς Παναγιώτης 

Instagram: chaimalas_pharmacy 

Βρείτε μας στο χάρτη